Kalveculotte med tuncreme og salat af grønne asparges og kartofler

Kalveculotte med tuncreme og salat af grønne asparges og kartofler

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 2679 kJ
  • Energi 638 kcal
  • Protein 55 g
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrat 27 g
  • kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Rids kalveculotten godt med en skarp kniv og krydr den godt med salt og peber. 

  • 2

    Brun stegen af på en varm pande i olie og steg færdig i forvarmet ovn på 185° i ca. 35 minutter. Lad stegen hvile i 5 minutter og skær derefter i skiver. 

  • 3

    Rør tun sammen med mayonaise og kapers og smag til med salt og peber. 

  • 4

    Skær 3 cm af aspargesenes bund og kom dem i kogende vand i ca 2-3 minutter. Hæld vandet fra og køl dem ned. 

  • 5

    Snit rødløget meget fint og pluk persillen groft. 

  • 6

    Halvér kartofler og asparges, bland dem sammen med oliven, løg og persille til en salat. 

  • 7

    Anretning

    Anret skiver af kødet med tuncreme og asparges/kartoffelsalat.

  • {{recipeDoneText}} Kalveculotte med tuncreme og salat af grønne asparges og kartofler

Tip

Retten kan fint laves med rester af skiver af en steg og serveres kold til en frokost.

Opskriften er udviklet af