Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Skær grøntsagerne i passende mundrette stykker.
  • 2 Hak hvidløg groft.
  • 3 Rør olie og vineddike sammen og tilsæt timian.
  • 4 Vend grøntsagerne heri.
  • 5 Kom dem i et ovnfast fad og “bag” dem i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter.
  • 6 Vend jævnligt grøntsagerne under stegningen.
  • 7 Læg schnitzlerne i en plastpose og bank dem med den flade side af en kødhammer, til de er højst 1/2 cm tykke.
  • 8 Tag dem ud af plastposen.
  • 9 Dup dem tørre med køkkenrulle.
  • 10 Læg 1/2 skive skinke, en skive mozarellaost og salvie på den ene halvdel af schnitzlen.
  • 11 Fold den anden halvdel af schnitzlen over og hold sammen med kødnåle.
  • 12 Vend schnitzlerne i melblandet rasp krydret med salt og peber.
  • 13 Lad olien blive varm på en pande.
  • 14 Brun hurtigt schnitzlerne på begge sider.
  • 15 Dæmp til middel varme og steg dem færdige i ca. 3 minutter på hver side.
  • Så er det spisetid! Skinkeschnitzler fra Umbrien

Opskriften er udviklet af