Indisk gryde med planteboller

Med ingefær, hvidløg, kokosmælk, limesaft og masser af stærke krydderier og smag.

Sådan gør du

  • 1 Start med at lave farsen til plantebollerne: tænd ovnen på 200 grader. Smuldr plantefarsen i en skål, og rør den sammen med æg, forårsløg, fløde, salt og peber.   
  • 2 Form ca. 15-20 små boller af farsen, og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ca. 10-15 min., til de er let gyldne og faste.   
  • 3 Varm kokosolien i en sauterpande over middel/høj varme og steg løg, peberfrugt, hvidløg og ingefær i 2-3 min. Tilsæt gurkemeje og tandoori og steg yderligere 1 min.  
  • 4 Hæld tomaterne over og lad det simre 3-4 min. Tilsæt så kokosmælk, og kog yderligere 2 min. Kom plantebollerne og spinat i.   
  • 5 Smag til med lime, sukker og salt. Server retten rygende varm med kogte ris, naanbrød og et drys frisk koriander.   
  • {{recipeDoneText}} Indisk gryde med planteboller

Opskriften er udviklet af