Hjorteryg med svampe og krydderurter

Sådan gør du

  • 1 Pensl hjorteryggen let med olie og brun den hurtigt i en pande.
  • 2 Tør overskydende olie af med køkkenrulle eller et viskestykke.
  • 3 Lad den køle lidt af.
  • 4 Rist svampene i smeltet smør eller olie i en varm ovn, indtil de er næsten færdigstegte.
  • 5 Den let afkølede hjorteryg pensles herefter med sennep, som kan blandes med smør eller olie, så det dækker jævnt.
  • 6 Hjorteryggen rulles herefter i blandingen af krydderurter, peberkorn, hvidløg og svampe, der skal dække hjorteryggen jævnt over det hele.
  • 7 Læg den i et ovnfast fad og steg den i en forvarmet ovn ved 200° i cirkaognbsp;25-35 minutter.
  • 8 Tag hjorteryggen ud af fadet og lad den hvile i cirka 10 minutter.
  • 9 Den skal være lyserød, når den skæres ud.
  • {{recipeDoneText}} Hjorteryg med svampe og krydderurter

Opskriften er udviklet af