Opskriften giver 35 brød.

Sådan gør du

  • 1 Mælken lunes, og gæren udrøres i den.
  • 2 Resten af ingredienserne tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
  • 3 Dejen hviler i 5 min. og æltes igen i 5 min.
  • 4 Den stilles til hævning i ca. 30 min.
  • 5 Dejen rulles ud, til den ca. er 1 cm tyk og stikkes ud til cirkler, 10-12 cm i diameter.
  • 6 Lidt fyld lægges på den ene halvdel af dejen, og den anden halvdel foldes over.
  • 7 Kanterne presses let sammen med en finger.
  • 8 Brødene stilles til efterhævning i ca. 15 min.
  • 9 De pensles med sammenpisket æg, inden de bages på midterste ovnrille ved 200 ºC i ca. 15 min., til de er lysebrune.
  • {{recipeDoneText}} Indbagt brød med fetafyld

Tip

Servering: Indbagt brød med fetafyld kan spises til frokost eller som tilbehør til en hovedret. Fakta: Jomfru i det grønne er frø, der minder meget om sorte sesamfrø.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier