Steaksalat med sursød dressing

En let salat med fut i fra chilien. Gør salaten mere grov og mættende ved at tilsætte tyndtskåret, rå broccoli.

Sådan gør du

  • 1 Tag kødet ud mindst 20min. inden stegning, drys det med salt og gnid med five spice eller friskkværnet peber.   
  • 2 Kog nudlerne efter anvisning på pakken, og køl dem ned ved at overhælde dem med koldt vand. Vend dem herefter med mango, rød chili, koriander og babyspinat.   
  • 3 Varm olie på en pande over høj varme, og brun kødet 1-2 minutter på hver side. Læg ikke alle schnitzler på samtidig, men vent lidt mellem hver. Steg kødet yderligere 1-2 min. på hver side (afhængig af tykkelsen), brug en ske til at øse fedtstoffet over kødet, mens det steger.  
  • 4 Læg kødet til side utildækket på et skærebræt og rør imens ingredienserne til sursød dressing sammen, smag til.  Skær kødet i meget tynde skiver på skrå og fordel dem på salaten. Dryp med dressingen og drys med sesamfrø og peanuts.
  • {{recipeDoneText}} Steaksalat med sursød dressing

Opskriften er udviklet af