Energiinformation

  • Protein 1 g.
  • Kulhydrater 18 g.
  • Fedt g.
  • Energifor./ pers 78 kcal
  • Fedtenergi %

Sådan gør du

  • 1

    Skrub og bag rødbederne i en 200 grader varm ovn i en time. 

  • 2

    Kom dem straks i koldt vand og pil skallen af. 

  • 3

    Skær rødbederne i skiver. 

  • 4

    Kog lagen – eddike, sukker og salt – op, til salt og sukker er opløst. 

  • 5

    Læg rødbedeskiverne i rene glas. 

  • 6

    Hæld lagen over og luk tæt.

  • {{recipeDoneText}} Syltede rødbeder

Tip

Rene glas til syltning: vask glassene rene i sæbevand, skyl dem grundigt i varmt vand og tør dem. Stil dem på et klæde på en bageplade og stil dem i 100 grader varm ovn i 10 minutter.

Opskriften er udviklet af