Tema

Forretter

Er du til den klassiske rejecocktail og en cremet tartelet ‒ eller måske hjemmelavet ceviche og lynstegte kammuslinger? Uanset om du er til de gode gamle retter eller trænger til variation, kan du finde inspiration til din forret i udvalget her.

Forretter med fisk og skaldyr

Hvad er skønnere end havets frugter? Fisk og skaldyr er et klassisk valg som forret og kan ofte laves på meget kort tid. Der er ceviche, der tilbereder sig selv, eller en dejlig rejecockatil, der er lavet i en håndevending. Havet gemmer på nogle af de lækreste råvarer.

Kød på menuen

Er du mere vild med cremede tartelletter eller en dejlig carpaccio? Både kylling og rødt kød fungerer skønt som forret, så længe du begrænser mængden. Prøv f.eks. en lækker, lille portion kalvetatar. Det er et hit hos de fleste!

Grøntsager som forret

Grøntsager er oplagte som som forret. Det er en let spise og en skøn appetitvækker. Du kan kaste dig over alt fra melongazpacho til fyldte svampe. Det behøver ikke altid være fisk eller kød.

Uanset om du er til det grønne eller det animalske, er der inspiration at hente i opskrifterne herunder. God fornøjelse!

Opskrifter på skønne forretter