Blinis med stenbiderrogn, rødløg og cremefraiche

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Opløs gæren i 1 dl lunkent vand og kom hvedemel i.
  • 2 Lad dejen hvile 10 min.
  • 3 Tilsæt boghvedemel, sukker, 2 hele æg og salt.
  • 4 Rør mælken i til dejen har konsistens som almindelig pandekagedej.
  • 5 Pisk de 4 æggehvider og fløde hver for sig.
  • 6 Vend begge dele i dejen sammen med de 4 æggeblommer.
  • 7 Varm olien på en lille pande og bag små pandekager ved ret høj varme.
  • 8 De bliver tykkere og mere svampede end almindelige pandekager.
  • 9 Læg blinis i et ovnfast fad og hold dem varme.
  • 10 De kan ellers laves dagen i forvejen og varmes om morgenen.ognbsp;
  • 11 Kom en lille skefuld stenbiderrogn, hakket løg og cremefraiche oven på hver.
  • 12 Pynt med en kvist dild eller persille.
  • Så er det spisetid! Blinis med stenbiderrogn, rødløg og cremefraiche

Opskriften er udviklet af