Grøn karrypasta består af friske grønne chilier, citrongræs, koriander m.m. og gør hele forskellen i dette skønne tilbehør med spidskål og kokos. Godt til fx stegte svinemedaljoner eller kyllingebryst og jasminris.

Sådan gør du

  • 1 Tag 4 hele blade af kålen, skyl og gem dem.
  • 2 Snit spidskålen i strimler på tværs.
  • 3 Skyl dem.
  • 4 Kog kokosmælken op.
  • 5 Kom currupaste i.
  • 6 Kom den snittede spidskål og de hele blade i.
  • 7 Kog det sammen ca. 5 min.
  • 8 Smag til med limesaft, salt og peber samt evt. lidt sukker.
  • 9 Kom kålen i en skål eller på tallerkner, brug de hele blade som bund.
  • 10 Pynt med snittet forårsløg.
  • {{recipeDoneText}} Thaicurry med spidskål

Opskriften er udviklet af