Tarteletter med kylling, asparges, ærter, basilikum og sennepsfløde

Tarteletter med kylling, asparges, ærter, basilikum og sennepsfløde

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 1799 Kj
  • Energi 428 Kcal
  • Protein 23 g
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrat 26 g
  • Kostfibre 5 g
  • 1

    Beskrivelse

    Snit løg fint. Steg løg og sennep af i en gryde på svag varme i ca. 3-4 minutter. 

  • 2

    Skær kylling i ca. 2x2 cm stykker. Kom det i gryden sammen med fløde og lad det simre i ca. 5 minutter. 

  • 3

    Rør mel og vand sammen, kom det i gryden og kog det op så det jævner fløden. 

  • 4

    Skær 3 cm fra af aspargesenes bund og skær dem i ca. 3 cm stykker. Vend dem i fløden og lad dem simre med i ca. 3 minutter. 

  • 5

    Snit icebergsalaten i ½ x 5 cm stykker, vend det i fløden sammen ærterne og smag til med salt og peber. 

  • 6

    Anretning

    Anrettes i lune tarteletter med fintsnittet basilikum.

  • Så er det spisetid! Tarteletter med kylling, asparges, ærter, basilikum og sennepsfløde

Tip

Kan også laves med laks, tigerrejer og svinekød.

Opskriften er udviklet af