Broccolisuppe med parmaskinke og persilleolie

Carla Chloe
Jeg bestræber mig på at spise grøntsagssuppe to gange om ugen, både fordi det er super nemt, men også fordi retten er smuk, grøn, og mindst lige så sund som den smager - og det er på den gode måde. Broccolisuppen smager fuldstændig forrygende med persilleoile, crispy parmaskinke og rugbrødschips.

Sådan gør du

  • 1 Hak løget og hvidløget i mindre tern, og steg dem møre i lidt olie i en dyb gryde. Hak i mellemtiden æblet, kartoflen og broccolien i tern. Hæld det hele op i gryden, og tilføj vand og bouillon, så det akkurat dækker grøntsagerne. 
  • 2 Lad det koge under låg i 15 min. og hæld så kokosmælken i. Lad det koge i yderligere 5 min, og lad det hele køle lidt af.
  • 3 Imens kan du blende ingredienserne til persilleolien. Smag til med salt og peber.
  • 4 Hæld persillieolien fra, rengør blenderen og blend suppen. Smag den til med salt og peber.
  • 5 Server broccolisuppen med rugbrødschips, sprødstegt parmaskinke og dryp lidt persille olie over suppen.
  • {{recipeDoneText}} Broccolisuppe med parmaskinke og persilleolie

Opskriften er udviklet af