Sushi med tunfisk og purløg

Sådan gør du

  • 1 Kom risen i en sigte og skyl den grundigt under koldt vand.
  • 2 Lad den hvile i sigten ca. 30 min.
  • 3 Bring vandet i kog.
  • 4 Tilsæt risen og kog den først ved kraftig varme nogle min.
  • 5 Læg låg over og kog ved svag varme ca. 15 min.
  • 6 Tag gryden fra varmen og tag låget af.
  • 7 Læg et viskestykke over risen og lad den afkøle ca. 15 min.
  • 8 Kog eddike og sukker op og køl det hurtigt ned igen.ognbsp;
  • 9 Smag risen til med eddikeblandingen og salt.
  • 10 Bred en bambusmåtte (et viskestykke kan også bruges) ud.
  • 11 Læg en tangplade på.
  • 12 Fordel den kolde ris i et ca. 1 cm tykt lag på tangen. Lad de øverste 4 cm være uden ris.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Sushi med tunfisk og purløg

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier