Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Kom mel og fedtstof, skåret i mindre stykker, i en foodprocessor eller skål.
  • 2 Hak det sammen til det er smuldret.
  • 3 Tilsæt vand og saml hurtigt dejen.
  • 4 Pak den i plastfilm og læg den koldt i ca. 1 time.
  • 5 Varm ovnen op til 200°.
  • 6 Rul dejen ud og beklæd bund og sider i en tærteform.
  • 7 Lad den hvile 10 min.
  • 8 Prik bunden, dæk kanten med alufolie og forbag tærtebunden 10 min. Fjern folien.
  • 9 Kog kartoflerne uden salt og mos dem med 50 g smør, persille og hvidløg.
  • 10 Smelt 1 spsk smør og svits det hakkede løg uden at det tager farve og bland det i kartoffelmosen.
  • 11 Smag fyldet til med cayennepeber, salt og peber og fordel det i formen.
  • 12 Drys cheddar over og bag i 30-40 min. indtil overfladen er gylden.
  • Så er det spisetid! Cheddar-kartoffeltærte

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier