Lav små sandwichlignende pakker med sardiner og chermoula, som er en marokkansk marinade lavet på tomat og peberfrugt. Det hele bages i ovnen, så fisken bliver saftig og tager smag fra de krydrede grøntsager.

Sådan gør du

  • 1 Flå skindet af tomaterne.
  • 2 Skær tomaterne i skiver.
  • 3 Fjern frøene fra den grønne peber og skær den i skiver.
  • 4 Læg persille, koriander, hvidløg og den konserverede citron i en foodprocessor og kør, til det er fintsnittet.
  • 5

    Læg blandingen i en skål og tilsæt krydderier og vand.

  • 6 Tag en sardin, med skindsiden ned, og læg chermoula på den.
  • 7 Dæk den med en sardin, der har skindsiden op – så det bliver en slags sandwich.
  • 8 Gør dette med alle sardinerne.
  • 9 Marinér tomaterne og peberfrugten i det resterende chermoula.
  • 10 Læg sardinerne på et stykke bagepapir i en bradepande og dæk dem med tomat, peberfrugt og den fintskårne skal af den konserverede citron.
  • 11 Dryppes med olivenolie og bages i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 20 minutter – til det meste af saften er fordampet.
  • {{recipeDoneText}} Sardiner med chermoula

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier