Snowcrab og kammuslinger i brunet citronsmør

Bliv din egen Michelin kok med denne smukke forret. Snowcrab og kammuslinger i brunet citronsmør lyder i sig selv som en prisvindene ret - og den smager mindst ligeså godt!

Sådan gør du

  • 1 Optø krabber og kammuslinger i køleskab.
  • 2 Kog linserne efter henvisning på emballagen.
  • 3 Smelt smørret og lad det brune langsomt i en gryde.
  • 4 Når det er brunet og gyldent, hælder du det i en kop. Lad bundfaldet synke. Hæld nu forsigtigt det klare brune smør over i den renvaskede gryde. Bundfaldet smider du bare ud. Smag smørret til med lidt citronsaft.
  • 5 Kom olie i en helt lille gryde og lad den blive varm.
  • 6 Steg bladene i nogle få sekunder og tag dem op.
  • 7 Læg på køkkenrulle for at afdryppe.
  • 8 Steg kammuslingerne 2 minutter per side i lidt smør.
  • 9 Krabbekløerne er spiseklare og serveres kolde.
  • 10 Spred lidt belugalinser ud på hver tallerken. Resten sætter du i en fin skål på bordet.
  • 11 Kom krabbekløer og kammuslinger på tallerkenen sammen med citronskiver og salvie.
  • 12 Dryp lidt varmet brunet smør over og server.
  • {{recipeDoneText}} Snowcrab og kammuslinger i brunet citronsmør

Opskriften er udviklet af