Grillet hummer med rød peberfrugt

Sådan gør du

  • 1 De kogte hummere halveres gennem skallen på langs.
  • 2 Hummerkløerne gives et slag med en tung køkkenkniv, så skallen flækker let.
  • 3 Det gør at varmen fra grillen hurtigere når ind til hummerkødet.
  • 4 Da hummeren er kogt og ikke rå, skal den ikke have så længe på grillen, max. 3-4 minutter i alt.
  • 5 Kom olivenolie, hvidløg, salt og peber på hummerne og vent med at grille dem til kort før serveringen.
  • 6 Peberfrugterne halveres og kernerne fjernes.
  • 7 Smør dem med lidt olivenolie og grill dem møre ca. 5 minutter.
  • 8 Skær de grillede peberfrugter i mindre stykker og bland dem med de små tomater, chili, ingefær i tynde strimler, limesaft og plukket brøndkarse.
  • 9 Grill hummerne og anret dem sammen med den krydrede salat, citronbådene og pynt med dild.
  • 10 Spis nybagt brød hertil.
  • {{recipeDoneText}} Grillet hummer med rød peberfrugt

Tip

Denne ret kan fungere som både forret og hovedret. Såfremt du servere den som hovedret, kan der suppleres med mere grønt tilbehør og kogte kartofler.

Opskriften er udviklet af