Mættende økologisk salat med æble, grillet kylling og ristede pinjekerner

Denne skønne opskrift er udviklet af Ditte Ingemann på vegne af Økologisk Landsforening. Opskriften her er baseret på økologiske råvarer. 

Sådan gør du

  • 1 Skyl salaten, og bred det ud på et stort fad.
  • 2 Skyl æblerne, skær dem i både, og skær squashen i skiver.
  • 3 Pensl æbler og squash med olie, og steg dem på en varm grill i 2 minutter på hver side.
  • 4 Vend kyllingebrysterne med en smule olie, og krydr med salt og peber. Grill kyllingebrysterne ca. 7-8 minutter på hver side - til de er gennemstegte.
  • 5 Rist pinjekernerne på en tør pande - til de er gyldne.
  • 6 Fordel æbler, squash, ost, pinjekerner og syltede rødløg på salaten.
  • 7 Skær kyllingebrysterne ud i mindre stykker, og fordel dem over salaten.
  • 8 Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og smag den til. Fordel dressingen over salaten inden servering.
  • {{recipeDoneText}} Mættende økologisk salat med æble, grillet kylling og ristede pinjekerner

Opskriften er udviklet af