Spiresalat med stegt tofu

Der er både ærteskud og lucernespirer i den flotte, farverige salat fyldt med lækker tofu, radiser, tomater og rødløg.

Sådan gør du

  • 1 Kog quinoa efter anvisning.  
  • 2 Afdryp tofu, og skær den i skiver. Steg den et minut per side sammen med et flækket hvidløgsfed. Afkøl let.   
  • 3 Lav en bund af ærteskud på fad eller tallerkener. Skær tomater i både og radiser og løg i tynde skiver.  
  • 4 Anret dem sammen med quinoa og tofu.   
  • 5 Bland olie, limesaft og honning sammen, og smag til med salt og peber. Hæld det over salaten samt en håndfuld lucernespirer.
  • {{recipeDoneText}} Spiresalat med stegt tofu

Tip

Brug, hvad du har.
I stedet for tofu kan du for eksempel servere stegt halloumi-ost til
salaten. Eller kogte æg.

 

Opskriften er udviklet af