Blomkål, radiser, purløg og høvlet ost

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 7.6 g.
  • Kulhydrat 3.7 g.
  • Fedt 6.9 g.
  • Energifor./ pers 213 kcal
  • Fedtenergi 59 %

Sådan gør du

  • 1 Gør blomkålen i stand og riv den meget fint på en rivejern/mandolinjern og spred det ud.  
  • 2 Gør radiserne i stand og riv dem i meget fine skiver.  
  • 3 Gør purløg i stand og skær eller klip den fint.  
  • 4 Høvl – gerne på samme jern, som er brugt til det grønne – osten.  
  • 5

    Anretning

    Anret kålen med radiser, purløg og ost.
  • {{recipeDoneText}} Blomkål, radiser, purløg og høvlet ost

Tip

Det kaldes cruditée, når man skærer og anretter grøntsager i helt fine skiver.

Opskriften er udviklet af