Fisketatar med citron-mayo og syrlig grønt

Let og ren i smagen med sprødt og syrligt grønt på toppen og cremet mayo på siden. Perfekt som forret eller en let frokost. Fisken bliver lidt fastere i konsistensen, når den trækker med salt og sukker.

Sådan gør du

  • 1 Skyl fisken kort under meget koldt vand. Kom den i en frysepose og læg den i fryseren i 48 timer. Lad den herefter tø op i køleskabet.
  • 2 Skær fisken i skiver, drys med salt, sukker og snaps og lad trække i 30 minutter på køl.
  • 3 Hak skaldyrene og fisken i små tern og vend olien i.
  • 4 Citron-mayo: Rør alle ingredienserne sammen og smag til.
  • 5 Syrligt grønt: fennikel og asparges i meget tynde skiver, brug evt. et mandolinjern. Vend urter, citronsaft og salt i.
  • 6 Anret tataren på tallerkener og pynt med syrlig grønt, urter og lidt citron-mayo. Server straks.
  • 7 Servering: Friske urter og godt brød.
  • {{recipeDoneText}} Fisketatar med citron-mayo og syrlig grønt

Tip

Er du ikke så vild med rå fisk, så brug koldrøget laks i stedet for fersk laks, spring pkt.2 over og udelad olien.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier