Læskende og frisk forret, der endda kan laves dagen i forvejen.

Sådan gør du

  • 1

    Flæk peberfrugten og tag kernerne ud. Skær den i mindre stykker. Skræl agurkerne og skær dem i grove stykker.

  • 2

    Skær bunden af forårsløgene og skær dem i stykker. Flæk melonen, skrab kernerne ud med en ske og skær skrællen af. Skær melonen i mindre stykker, og kom melon, peberfrugt, agurk, forårsløg, bladselleri, avocado, hvidløg, chili og lidt af vandet i en blender. Blend, til det hele er findelt, og tilsæt det sidste vand, hvis behov.

  • 3

    Blend igen, til suppen er fin og grøn. Smag til med olivenolie, lime og rigeligt salt.

  • 4

    Sæt suppen i køleskabet i mindst 1 time inden servering.

  • 5

    Fordel suppen i 2 kolde skåle og servér.

  • {{recipeDoneText}} Grøn melon-gazpacho

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier