Tun marineret med agurk og frisk oregano

Tun marineret med agurk og frisk oregano

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skræl agurken, halvér den, og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurkerne i tykke, skrå skiver.
  • 2 Pisk 2 spsk olie, limesaft, salt og grofthakket oregano sammen. Vend agurkerne i dressingen, og lad dem marinere 2 timer. Ryst agurker og marinade rundt af og til.
  • 3 Varm 1 spsk olie op på en slip-let pande eller grillpande.
  • 4 Brun tunbøfferne 2 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
  • 5 Skær hver tunbøf i 2-3 trekanter, læg dem i et fad, og hæld de marinerede agurker over. Lad fisken marinere i 30 min.
  • 6 Skyl spinaten grundigt i flere hold koldt vand.
  • 7 Varm 1 spsk olie op i en gryde, og kom spinaten i gryden. Rør i spinaten til den er faldet sammen, og lad den simre 5 min.
  • 8 Hak skalotteløgt fint, og vend det i spinaten. Smag til med salt og peber.
  • 9 Servér tunen med agurker, dampet spinat, nye kartofler og godt brød eller frisk pasta.
  • {{recipeDoneText}} Tun marineret med agurk og frisk oregano

Tip

I stedet for tun kan du anvende laks eller multe. Multen skal dog gennemsteges. Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes.

Opskriften er udviklet af