Sådan gør du

  • 1 Karrydressing med æble
  • 2 Rør græsk yoghurt sammen med dijonsennep og karry.
  • 3 Skær æblet i små tern.
  • 4 Bland æbletern i yoghurten og krydr med salt og peber.
  • 5 Servér karrydressingen fx til et stykke stegt kylling eller smurt på en grov sandwichbolle, anrettet med skiver af kylling og masser af sprødt grønt.
  • 6 Krydderurte-dip
  • 7 Rør skyr sammen med mayonnaise, citronsaft, cayennepeber, persille og dild, og krydr med salt.
  • 8 Servér krydderurte-dippen til et stykke bagt eller grillet fisk.
  • 9 Eller som dip til forskellige grøntsagsstave.
  • 10 Tomatsalsa med chili
  • 11 Pil løg og hvidløg, og snit dem i små tern.
  • 12 Skær tomaterne i mindre tern.
  • 13 Rist løgene i en gryde med lidt olivenolie i ca. 2-3 min., til de er let møre.
  • 14 Tilsæt tomattern, tomatpuré og chili, og lad det riste nogle minutter mere.
  • 15 Hæld æblejuice herved, og lad det koge i 3-4 min. ved svag varme.
  • 16 Afkøl tomatsalsaen, og servér den fx til et stykke stegt eller grillet kød eller som dip til alverdens grøntsager
  • {{recipeDoneText}} 3 x dip

Opskriften er udviklet af