Sprød rødbedetatar med bagte løg og gedeost

Tatar behøver ikke nødvendigvis altid at være lavet på kød - prøv denne grønne udgave som forret og glem endelig ikke at smage den til, ellers bliver den lidt flad og kedelig i smagen.

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200/180 grader varmluft. Skær skalotteløgene i både, kom dem i et ovnfast fad og vend dem med olie og lidt salt.
  • 2 Bag løgene i ca. 25 minutter, til de er møre og gyldne.
  • 3 Skær rødbederne i meget små tern og vend dem sammen med balsamico, salt og peber. Lad dem trække i 20-30 minutter.
  • 4 Tilsæt resten af ingredienserne (på nær karse, gedeost og radisser) og smag til.
  • 5 Hæld evt. lidt af væsken fra rødbederne og anret dem på en tallerken. Pynt med de bagte løg, karse, gedeost og radiser.
  • 6 Servering: Godt brød.
  • {{recipeDoneText}} Sprød rødbedetatar med bagte løg og gedeost

Tip

Brug rygeost i stedet for gedeost.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier