Kyllingesuppe med asparges

Energiinformation

  • Energi pr. person 2353 KJ
  • Energi pr. person 560 Kcal
  • Protein 43 %
  • Kulhydrat 10 %
  • Fedt 47 %

Sådan gør du

  • 1

    Kylling, hele hvidløgsfed, løg i både og lidt timian kommes i en gryde. 

  • 2

    Hæld vand over til det dækker ingredienserne. Kog op og lad simre på svag varme i 60-90 min. 

  • 3

    Fisk kyllingen op af kraften og lad den køle lidt ned. Den skal være så tilpas mør at du kan bruge en gaffel til at trække kyllingkødet af benene. Lad kraften simre videre mens du forbereder resten af suppen. 

  • 4

    Del svampene og asparges i passende bidder. 

  • 5

    Riv eller skær kyllingekødet i mindre bidder. 

  • 6

    Hav godt med smør i en kasserolle. Brun svampene. Hæld lidt hvidvin i og lad det sprutte af.

  • 7

    Si løg og hvidløg fra kraften over svampene. Kog op. 

  • 8

    Tilsæt et par dl. fløde og 1-2 dl. vand. Kog op igen. Lad simre nogen minutter før du tilsætter kylling og asparges. Lad koge videre et par minutter til aspargesen er tilpas møre. 

  • 9

    Smag til med salt, peber og lidt frisk timian.

  • {{recipeDoneText}} Kyllingesuppe med asparges

Tip

Servér med et groft brød.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier