Der er næsten altid muslinger på menukortet på en fransk bistro. Her med fløde og masser af persille.

Sådan gør du

  • 1 Skyl muslingerne grundigt i en balje med vand. Muslinger, der ikke lukker sig, skal kasseres.
  • 2 Varm løg, hvidløg, timian, gulerod, selleri og hvidvin op i en stor gryde. Hæld muslingerne i gryden, og kom hurtigt låg på. Damp muslingerne, til de alle sammen er åbne, ca. 5 minutter. Muslinger, der ikke åbner sig, skal kasseres.
  • 3 Tag muslingerne op af gryden med en hulske, og hold dem varme i en stor serveringsskål.
  • 4 Hæld fløde i gryden, og kog ind, til saucen tykner let. Krydr med salt, peber og masser af persille.
  • 5 Hæld saucen ud over muslingerne i skålen, og drys med hakket persille på toppen. Server med citronbåde og store servietter.
  • {{recipeDoneText}} Muslinger a la creme

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier