Stegt laks med spidskål og sød soyasovs

Sådan gør du

  • 1 Krydr laksen med chili, salt og peber. Del spidskålen i to. 
  • 2 Steg laksen og det halve af spidskålen på en pande i ca 6-7. Husk at begge sider skal steges
  • 3 Knus det meste af den resterende spidskål i en morter og kom det i en skål. 
  • 4 Knus hvidløg, peanuts og ingefær i en morter og kom det i skålen med den knuste spidskål. 
  • 5 Snit det sidste spidskål og kom også dette i skålen. 
  • 6 Hæld halvdelen af ingefærsaften på panden og den anden halvdel hældes i skålen. I skålen tilsættes der også limesaft og en smule honning. Vend det hele rundt.
  • 7 Anret den stegte laks og spidskål på en tallerken og læg derefter salaten ovenpå den stegte spidskål. Kom agurketernene på toppen og hæld soyasovs udover retten 
  • Så er der mad Stegt laks med spidskål og sød soyasovs

Opskriften er udviklet af