Rimmet laksetatar med sennepskarse

Rimmet laks skal laves i god tid, hvis den skal smage af noget. Til gengæld tager det ikke lang tid at få den færdige laks til at ligne en million. 

Sådan gør du

  • 1 Fordel salt, peber og dild på laksen, gnid det godt ind og lad det trække i fire timer.
  • 2 Hak laksekødet og rør ternene sammen dild.
  • 3 Form det til små krebinetter eller tårne.
  • 4 Sauce: rør creme fraiche, sennep, citronsaft og salt sammen og tilsæt karse
  • 5 Agurkesalat: skræl agurken og fjern kernerne.
  • 6 Skær agurken i skiver, strø salt over og lad det trække i 20 minutter.
  • 7 Hæld olie, eddike og finthakket løg over.
  • 8 Den kolde tatar anrettes i midten af tallerken, og saucen hældes over.
  • 9 Pynt eventuelt med lidt fiskerogn.
  • 10

    Læg agurkesalaten rundt om.ognbsp;
    og pynt med karse

  • {{recipeDoneText}} Rimmet laksetatar med sennepskarse

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier