Fisk i fad

Du skal bare ordne grøntsagerne, lægge fisk og grøntsager i lag og pensle med olie. Resten klarer ovnen på 40 minutter.

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 C. Skær fisken i grove tern. Pisk æg, mælk, fløde, maizena, karry og salt og peber sammen i en skål.   
  • 2 Skær kartoflerne i meget tynde skiver, gerne på et mandolinjern eller med en tyndskræller. Fordel halvdelen i bunden af et smurt ovnfast fad. Læg fisken ovenpå og fordel porrer og bladselleri imellem. Hæld æggeblandingen over og fordel resten af kartoflerne ovenpå i et jævnt lag. Pensl toppen med olie og drys med ost, salt og peber.   
  • 3 Bag retten i ca. 35-40 min., til den er gylden og fast, og kartoflerne er møre.   
  • 4 Server fiskefadet rygende varmt, gerne med lidt grønt og brød til.   
  • {{recipeDoneText}} Fisk i fad

Opskriften er udviklet af