Spyd med fisk og rejer på sprød salat

Sådan gør du

  • 1

    SOJAMARINADE:

    Bland sojasauce, limesaft og chilisauce i en skål.
  • 2 Pil og pres hvidløget ned i marinaden, og rør rundt.
  • 3 Skær laksen i stykker på 3 x 3 cm.
  • 4 Vend laks og rejer i sojamarinaden i en skål, og lad det trække i mindst 1/2 time, gerne længere.
  • 5 Sæt de marinerede laksestykker og rejer på spyd.
  • 6 Læg spyddene på en bageplade beklædt med bagepapir, og steg dem gyldne i en 200° varm ovn i ca. 10 minutter.
  • 7

    SPRØD SALAT MED KÅL:

    Skyl squashen, og snit den i tynde strimler, gerne med en spiral-slicer eller på mandolinjern. 
  • 8 Skræl gulerødderne, og snit dem på samme måde. 
  • 9 Snit spidskålen fint på et mandolinjern eller med en skarp kniv. 
  • 10 Bland de snittede grøntsager sammen i en skål, pres limesaft over, dryp med sød chilisauce, og vend rundt i salaten. 
  • 11 Rist cashewnødder på en tør pande, til de får farve, og drys dem over salaten. 
  • 12 Rens og snit forårsløg fint, og pynt salaten med forårsløg. 
  • 13

    Servering

    Servér sammen med de stegte spyd.
  • {{recipeDoneText}} Spyd med fisk og rejer på sprød salat

Opskriften er udviklet af