Salat med hvedekerner og jomfruhummer

Knasende rå grøntsager hertil og vi krydrer med brunet smør.

Sådan gør du

  • 1 Kog hvedekernerne i letsaltet vand i 45 minutter. Afdryp dem.   
  • 2 Mos ansjoserne fint, og vend dem med citron og olie. Vend ansjosblandingen med hvedekernerne, og smag det hele til med peber og citronsaft.  
  • 3 Kog jomfruhummerne efter anvisning på emballagen. Gem fire hele jomfruhummere. Pil resten af halekødet ud af skallerne.  
  • 4 Smelt smørret i en lille gryde, til det er brunet og nøddeagtigt i duften. Lad det stå og bundfælde.   
  • 5 Anret salat, snittede grøntsager, ærteskud og hvedekerner på fire tallerkener. Kom jomfruhummerne herpå, og dryp til sidst med lidt brunet smør.
  • 6  Server jomfruhummerne med citron til at dryppe på salaten.  
  • {{recipeDoneText}} Salat med hvedekerner og jomfruhummer

Opskriften er udviklet af