Kold tomatsuppe gazpacho

Sådan gør du

  • 1 Skold tomaterne og skær dem i mindre stykker.
  • 2 Skær agurkerne i kvarte og fjern kernerne.
  • 3 Skær agurken i mindre stykker.
  • 4 Rens peberfrugten og skær den i mindre stykker.
  • 5 Hak løg og hvidløg groft.
  • 6 Kom alle grøntsager i en blender eller foodprocessor.
  • 7 Tilsæt evt. mynte.
  • 8 Blend ikke for længe, der skal være lidt klumper i.
  • 9 Hæld suppen i en skål og rør olie, eddike og krydderier i.
  • 10 Sæt skålen i køleskabet i nogle timer.
  • 11 Ca. 20 minutter før servering tilsættes is.
  • 12 Smag suppen til med krydderier.
  • {{recipeDoneText}} Kold tomatsuppe gazpacho

Opskriften er udviklet af