Sådan gør du

  • 1 Bring en stor gryde vand med 2 spsk salt i kog.
  • 2 Kom rejerne i det spilkogende vand, kog hurtigt op igen, og hæld rejerne op i en sigte.
  • 3 Lad rejerne køle lidt af, og pil dem. Gem rejeskallerne, og opbevar de pillede rejer i en skål i køleskabet.
  • 4 Skær grøntsager og hvidløg i små tern.
  • 5 Varm olien op i en gryde, og rist rejeskallerne hårdt i olien.
  • 6 Tilsæt grøntsagerne, og svits dem sammen med rejeskallerne et par min.
  • 7 Tilsæt tomatpuré og koriander, og rist et øjeblik
  • 8 Tilsæt hvidvin og vand eller bouillon, og kog suppen op. Skru ned for blusset, og lad suppen simre i 30 min.
  • 9 Sigt suppen, og hæld den tilbage i gryden.
  • 10 Tilsæt fløde, og kog suppen op. Smag til med salt og peber.
  • 11 Fordel rejerne i 4 dybe tallerkener. Hæld suppen over, og drys med lidt dild eller kørvel.
  • {{recipeDoneText}} Fjordrejebisque

Tip

Servér suppen rygende varm med godt brød. I stedet for fjordrejer kan bisque laves med jomfruhummer.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier