Bagte gulerødder med hyldeblomst-marinade

Sommerlige gulerødder med en mild og sødlig smag af hyldeblomst. Spis dem for eksempel til grillet kylling eller svinekød.

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200C. Vask gulerødderne grundigt og snit lidt af den grønne top af gulerødderne, så der er ca. 3 cm tilbage.
  • 2 Rør ingredienserne til marinaden sammen. Kom gulerødderne i en plasticpose sammen med marinaden og lad dem marinere i ca. 30 min. Vend posen et par gange undervejs.
  • 3  Kom gulerødderne i en lille bradepande med en smule af marinaden i bunden. Gem resten af marinaden.
  • 4 Bag gulerødderne i ca. 30 min. til de er gyldne og møre, pensl dem gerne med marinaden et par gange undervejs.
  • 5 Server gulerødderne lune eller kolde, gerne dryppet med lidt mere marinade og et drys friske hyldeblomster.
  • {{recipeDoneText}} Bagte gulerødder med hyldeblomst-marinade

Tip

Sørg for at bruge en hyldeblomstsaft med kraftig smag, ellers kan det være svært smage.

Opskriften er udviklet af