Won Ton halvmåner med hakket oksekød

Sådan gør du

  • 1 Yoghurten sættes til afdrypning, til der er godt halvdelen tilbage, ca. 1 time.
  • 2 Agurken rives på den grove side af rivejernet, drysses med salt og trækker i 10 min.
  • 3 Den revne agurk trykkes fri for væde og kommes i yoghurten.
  • 4 Hakket hvidløg tilsættes. Tzatzikien smages til med peber og evt. salt.
  • 5 Løget hakkes fint og svitses i olien.
  • 6 Kødet tilsættes og brunes.
  • 7 Krydderier, ris, persille og limesaft tilsættes, og det hele varmes godt igennem.
  • 8 Fyldet smages til med salt og peber.
  • 9 De firkantede plader stikkes ud til cirkler med et glas eller lign. og opbevares under et fugtigt klæde, indtil de skal anvendes.
  • 10 En teskefuld fyld anbringes på den ene halvdel af hver dejcirkel, kanten pensles med sammenpisket æg, og den anden halvdel foldes over og trykkes fast.
  • 11 Halvmånerne pensles med resten af det sammenpiskede æg og bages på bagepapir øverst i ovnen ved 225° i ca. 5 min., til de er gyldne.
  • 12

    Servering:

    Halvmånerne serveres varme med tzatziki, rå grøntsager og pitabrød skåret i kvarter.
  • {{recipeDoneText}} Won Ton halvmåner med hakket oksekød

Opskriften er udviklet af