Stegt torsk med grønkål og pasta

Vend pastaen i saucen sammen med grønkål og lad det simre lidt. Lækkert med revet citronskal over

Sådan gør du

  • 1 Krydr fisken med salt og peber, og lad den trække mindst 15 min.   
  • 2 Kog imens pastaen i letsaltet vand.   
  • 3 Varm olien på en pande over middel varme og steg løg, hvidløg, soltørrede tomater og chili i 3-5 min., til det er mørt og let gyldent.  Hæld vinen på og lad det hele simre i 3-4 min. Rør fløden i, bring det i kog og smag til.   
  • 4 Varm olie på en anden pande over middel/høj varme. Læg torskestykkerne på (skindsiden nedad) og steg dem 2-3 min. Tilsæt en skefuld smør efter 2 min. Vend fisken og steg også 2-3 min. på den anden side, til fisken er hvid, men stadig let blød, og falder i flager, når du trykker forsigtigt på den.   
  • 5 Ved servering: Hæld vandet fra pastaen, gem 1 dl til at fortynde med, og vend pastaen i saucen sammen med grønkål, lad det simre med 1-2 min. og juster evt. konsistens med lidt af pastavandet.  
  • 6 Server straks pastaen i lune tallerkener, toppet med den stegte fisk. Riv evt. lidt citronskal udover.   
  • {{recipeDoneText}} Stegt torsk med grønkål og pasta

Opskriften er udviklet af