Tzatziki-laks med kartofler
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi pr. person 1323 KJ
  • Energi pr. person 315 Kcal
  • Protein 39 %
  • Kulhydrat 21 %
  • Fedt 40 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Riv agurken på rivejern i en sigte over en skål. Pres så meget væske ud, som du kan og gem agurkevandet.
  • 2 Del de små kartofler og kog dem let, så de stadig er en smule faste. Hæld kogevandet fra og vend dem med rapsolie, salt og peber. Sæt til side.
  • 3 Lav tzatziki færdig ved at blande revet agurk med presset hvidløg og yoghurt. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  • 4

    Anretning

    Fyld glassene 1/3 op med kartofler og hæld lidt agurkevand over.  
  • 5 Kom dernæst tzatziki over, efterfulgt af laks (skær evt. skiverne lidt ud, så de bliver lettere at spise). 
  • 6 Læg til sidst en lille skefuld rogn øverst og dekorér med dild.
  • {{recipeDoneText}} Tzatziki-laks med kartofler

Opskriften er udviklet af