Kammuslinger med enoki

Sådan gør du

  • 1

    Dressing

    Blend alle ingredienser fint undtagen riseddike og sukker.
  • 2 Kog eddike og sukker sammen.
  • 3 Tilsæt blandingen af grøntsager og krydderier og smag til med salt.
  • 4 Kog et minut.
  • 5

    Kammuslinger

    Hak pistaciekernerne fint og vend kammuslingerne i.
  • 6 Krydder med salt.
  • 7 Kom olie på en pande.
  • 8 Når olien er varm, så steg kammuslingerne to minutter på hver side.
  • 9

    Anretning

    Skær bunden af enoki-svampene og vend dem med lidt dressing.
  • 10 Kom svampene på en tallerken sammen med lidt Mezunablade, kammuslinger og pynt eventuelt med spiselige blomster.
  • {{recipeDoneText}} Kammuslinger med enoki

Tip

Du kan også bruge bøgehatte delt i fire, eller østershatte i strimler.

Opskriften er udviklet af