Rispapirsruller med spicy kylling og spirer

Pak din egen, friske rulle og fyld den med krydret kylling, mango, agurk, chili, cashewnødder, spirer og skud. Dyp den færdige rulle i en let og lækker dip med lime og fiskesauce.

Sådan gør du

  • 1 Skær kyllingen i lidt mindre stykker. Krydr med revet hvidløg og krydderier, og gennemsteg i olie på en pande.  
  • 2 Skær gulerod, mango, agurk og chili i helt små tern.  
  • 3 Vend dem med grofthakkede cashewnødder, spirer og skud.  
  • 4 Sæt en gryde med vand over, og kog op. Tag den fra komfuret og afkøl den lidt. Du kan evt. hælde vandet i en bred skål.   
  • 5 Lav nu en rulle ad gangen. Dyp rispapiret ned i vandet, og lad det blive blødt i få sekunder. Tag det op med hånden eller en stor hulske, og læg på en tallerken. Læg lidt grøntsager og kylling i den ene ende af papiret.  
  • 6 Fold papir op over fyldet. Rul en gang, og fold nu siderne af dejen ind over fyldet. Rul rullen sammen. Gentag.  
  • 7 Bland dipsauce, og smag til efter din smag. Server.   
  • {{recipeDoneText}} Rispapirsruller med spicy kylling og spirer

Opskriften er udviklet af