Filorulle med champignoner

Sådan gør du

  • 1 Varm ovnen op til 200°.
  • 2 Opvarm olien i en stor stegepande og svits løg og hvidløg 5 min.
  • 3 Tilsæt champignoner og steg dem 5-6 min. eller indtil væsken fordamper.
  • 4 Tilsæt merian, sennep, brødkrumme, salt, muskat og peber.
  • 5 Fjern fra varmen og afkøl.
  • 6 Læg en plade filodej på bordet og pensl med lidt smeltet smør.
  • 7 Læg en ny plade filodej over den første og pensl igen.
  • 8 Forsæt med de sidste to plader på samme måde.
  • 9 Bred champignonblandingen ud på midten af dejen.
  • 10 Fold den venstre del af filodejen over fyldet og pensl den med lidt smeltet smør.
  • 11 Fold den højre side over fyldet.
  • 12 Pensl enderne sammen og tryk dem sammen.
  • 13 Pensl med resten af smørret og drys med lidt revet muskat.
  • 14 Flyt rullen over på en bageplade beklædt med bagepapir ved hjælp af to paletknive.
  • 15 Bag rullen 20-25 min. indtil den er sprød og gylden.
  • 16 Skær filorullen i mindre skiver lige før servering.
  • 17 Kan spises varm eller kold.
  • {{recipeDoneText}} Filorulle med champignoner

Opskriften er udviklet af