Canneloni med tomat og kaperssauce

Rul lasagneplader til canneloni, bages nemt med i en ildfast form

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.  
  • 2 Smør en ildfast form, hvor rullerne ligger tæt.   
  • 3 Hak løget og svits i olie.Vend løg med spinaten, så den falder sammen. Tag løg og spinat fra varmen, vend med ricotta, og smag det til med salt og peber.   
  • 4 Del lasagnepladen i 8 stykker. Fyld stykkerne med spinatblandingen, og rul dem sammen. Læg dem i den ildfaste form.   
  • 5 Rør purerede tomater med puré, kapers, olie og revet hvidløg. Krydr med cayennepeber. Hæld tomatblandingen over cannelonien, og sæt den i ovnen.  
  • 6 Bag cannelonien i ovnen i cirka 25 minutter. Kig til den efter 20 minutter.  
  • {{recipeDoneText}} Canneloni med tomat og kaperssauce

Tip

Du kan komme 1-2 dl kogte linser eller quinoa i spinatfyldet. Godt og mættende.

Opskriften er udviklet af