Ovenbagt gedeost med græskar, brød og pærer

Nyd denne lækre opskrift som forret til til 3-4 personer.

Sådan gør du

  • 1

    Skær græskarkødet i tynde skiver eller tern og kom det ned i kogende vand tilsat havsalt. Blanchér i et minut eller mindre. Kødet må endelig ikke kollapse.

  • 2 Halvér pærer, fjern kerner og skær i passende tern.
  • 3 Smuldr salatost og brød i grove tern.
  • 4 Kom det hele op i et fad (evt. 20x25 cm), krydr med havsalt og friskkværnet sort peber, og dryp med lidt koldpresset olivenolie. Bland det grundigt sammen.
  • 5 Bag i en 200 grader varm ovn i ½ time eller indtil toppen er fast og gylden.
  • 6 Spis sammen med en grøn salat eller servér solo
  • {{recipeDoneText}} Ovenbagt gedeost med græskar, brød og pærer

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier