Fransk fiskesuppe
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Hvidløgsmayonnaise:

    Kom knuste hvidløgsfed i en skål med salt og de 3 af æggeblommerne.

  • 2 Rør det godt sammen.
  • 3 Tilsæt 1 dl af olien, dråbevis mens der piskes.
  • 4 Kom resten af olien i, lidt ad gangen og pisk samtidig.
  • 5 Blandingen skal være cremet. Rør citronsaft i og evt. lidt vand, hvis mayonnaisen bliver for tyk.
  • 6

    Fiskesuppe:

    Kom den rensede, skyllede fisk i en gryde og tilsæt fiskebouillonen.
  • 7 Lad fisken simre under låg i 20 min.
  • 8 Tag fisk og grønsager op med en hulske og kom det i et (ovnfast) fad.
  • 9 Hæld lidt af fiskebouillonen over og hold det varmt under folie.
  • 10 Kom halvdelen af hvidløgsmayonnaisen i en gryde.
  • 11 Rør resten af æggeblommerne i og tilsæt den varme fiskebouillon, mens der piskes.
  • 12 Bring suppen langsomt til kogepunktet, mens der piskes – den må ikke koge, så skiller den.
  • 13 Kom en ristet brødskive i hver suppetallerken og hæld suppen i.
  • 14

    Servér fisk og grønsager separat med resten af hvidløgsmayonnaisen.

  • {{recipeDoneText}} Fransk fiskesuppe

Opskriften er udviklet af