Maskeret blomkål

Den snusfornuftige madskribent Kirsten Hüttemeier - hende med skåneærmerne - hjalp husmødrene med opskrifter til travle hverdage og festlige sammenkomster. Det maskerede blomkålshoved foreslog hun til weekendens frokost eller som forret til en større middag.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kog blomkålshovedet mørt i en stor gryde med saltet vand – det tager ca. 10-12 minutter. Tag blomkålshovedet op, og lad det køle af.
  • 2 Rør en dressing af mayonnaise, cremefraiche, sennep, dild, karse og citronsaft. Smag til med salt og peber.
  • 3 Hæld dressingen over det afkølede blomkålshoved. Drys med ærter og rejer. Pynt med frisk dild.
  • {{recipeDoneText}} Maskeret blomkål

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier