Spaghetti med hvidløgsristede jomfruhummerhaler

Med courgetter i tynde strimler og halverede tomater

Sådan gør du

  • 1 Pil halerne med skal fra resten af jomfruhummerne og gem dem.  
  • 2 Tag nu kløer og eventuelt skal fra hovedet fra, og svits det i en gryde i olie. Kom øl og vand på skallerne, og lad dem simre under låg i 5 minutter.  
  • 3 Hæld fløde herpå, og kog skallerne op. Tag dem straks fra varmen, og lad dem stå og trække.  
  • 4 Kog spaghettien efter anvisning. Skær courgetterne i tynde stimler a la spaghetti. Skær tomaterne lige over.  
  • 5 Sigt skallerne fra saucen, og varm saucen op. Kom tomater og courgetter heri og kog op. Vend saucen med afdryppet spaghetti. Smag spaghettien til med citronsaft, salt og peber.  
  • 6 Svits halerne i smør og finthakket hvidløg i 1-2 minutter. Fordel halerne over pastaen, og server dem.   
  • {{recipeDoneText}} Spaghetti med hvidløgsristede jomfruhummerhaler

Opskriften er udviklet af