Norske pandebrød potetlomper
Rulles om myseosten eller andet pålæg. Et fladbrød bagt på en blanding af kartofler og mel. Rester af brødet steges i lidt smør på panden dagen efter.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Mos kartoflerne grundigt med salt.
  • 2 Bland hvedemelet i kartoffelmosen.
  • 3 Rul dejen ud på meldrysset bord til en tyk pølse og del den i ca.12 stykker.
  • 4 Form dejstykkerne til runde boller og rul dem ud til ca. 18 cm diameter.
  • 5 Bag lomperne på en varm pande på begge sider uden fedtstof.
  • 6 Bag dem, til de stadig er lyse, men med brune pletter.
  • 7 Læg dem på en tallerken oven på hinanden, efterhånden som de er færdige, og dæk med et rent klæde.
  • {{recipeDoneText}} Norske pandebrød potetlomper

Opskriften er udviklet af