Broccolisuppe med parmesantwill

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 3 g.
  • Kulhydrater 8 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 270 kcal
  • Fedtenergi 29 %

Sådan gør du

  • 1

    Tænd ovnen på 200 grader. 

  • 2

    Skær broccoli groft og læg det i en gryde. Kom lidt salt og rapsolie ved. 

  • 3

    Hæld grøntsagsbouillon over og kog op, lad suppen simre i 15 minutter.

  • 4

    Læg bagepapir på en bageplade, riv osten fint og læg den i 4 baner. 

  • 5

    Stil pladen i ovnen, ca. 5 minutter, til osten er smeltet og gylden. Hold godt øje med den. 

  • 6

    Tag den ud, og brug en paletkniv til at lægge parmesantwill til afkøling på fedtsugende papir. 

  • 7

    Blend suppen med mælk og smag til med salt og peber. Kog op til kogepunktet og suppen er færdig. 

  • 8

    Anretning

    Anret suppen med parmesantwill og brødet ved siden af.

  • {{recipeDoneText}} Broccolisuppe med parmesantwill

Opskriften er udviklet af