Cremet ærtesuppe med hvidvin

Blød luksus på en kølig dag med raffineret hvidvinsmag, citron og lidt knas fra hakkede, røgede mandler

Sådan gør du

  • 1 Varm olien i en gryde og steg hvidløg, porre, timian og løg klare og let møre over middel varme.   
  • 2 Hæld hvidvin og fond på. Lad det simre over middel til høj varme i ca. 10 min., til grøntsagerne er møre. Tilsæt ærter og spinat, og lad det koge med 4 min. Tag lidt af væsken fra og blend suppen, juster konsistensen med væsken.   
  • 3 Smag suppen til med fløde, salt, peber og citron, lidt ad gangen.   
  • 4 Server suppen varm eller kold toppet med cremefraiche, røgede mandler og frisk brøndkarse.   
  • {{recipeDoneText}} Cremet ærtesuppe med hvidvin

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier