Jomfruhummerbisque

Serveres med lune ostescones

Sådan gør du

  • 1 Knæk halerne fra og pil halekødet ud. Gem skallerne. Tag nu kløer og skal fra kroppen, og svits dem i en gryde med olie.  
  • 2 Tilføj vin og vand, og lad det koge op i 5 minutter. Spæd eventuelt med vand, hvis det koger tørt. Tag suppen fra komfuret, og lad den stå.  
  • 3 Hak løg og hvidløg, og svits i olie i en gryde. Tilføj flåede tomater, vand, tomatkoncentrat og fløde. Lad det simre i 5 minutter under låg. Blend suppen jævn. Sigt skallerne fra, og kom bisque i suppen. Smag til med salt og peber.  
  • 4 Snit fenniklen helt fint, og kom en lille håndfuld i hver suppetallerken.  
  • 5 Svits de rå haler i lidt olie i et minut.Hæld bisquen over fenniklen, og server den med hummerhalerne. Pynt med din favoriturt.
  • {{recipeDoneText}} Jomfruhummerbisque

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier